Reparation og vedligeholdelsesaftale

Reperation

Du kan både som privatperson, ejerforening, boligselskab og virksomhed tegne en vedligeholdelsesaftale uden binding og opnå en lukrativ fastkunde rabat.

Aftalen tilpasser vi sammen efter jeres behov og økonomi.  

Ring på 29214174 for at aftale et gratis og uforpligtende møde hvor vi gennemgår jeres opgave sammen og sætter en plan op for hvordan vi bedst og billigst vedligeholder jeres bygninger.  

Renovering (fx facader, ejendomme osv.)

Facader

Maler Høg benytter folk, som i mange år har arbejdet med renovering og maling af facader. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres Bygninger
Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfuld farvesammensætning.

Vinduer
Maler Høg sørger for renovering og istandsættelse af gamle trævinduer. Trænger vinduerne til træbeskyttelse, kit eller maling, så har vi erfaringen, der sikrer, at resultatet bliver udført med høj faglig stolthed og en kvalitet der er i top. Uanset om det er et enkelt vindue, der trænger til behandling, eller en hel beboelsesejendom, står vi klar til at løse opgaven. Fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

Boligforeninger
Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange istandsættelser i boligforeninger, hvor facader og opgange har været nedslidt og lejligheder misligholdt.
Ring på 29214174 og få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres opgave.

 

Forsikringsskader (fx brandskader og vandskader)

ForsikringsskaderMaler Høg udfører forsikrings skader hurtigt og effektivt inden for de rammer der er aftalt med forsikringsselskabet.

Ring til Maler Høg på 29214174 og aftal tid til besigtigelse af jeres forsikrings skader. 

Nybyggeri

Maler Høg samarbejder med specialister i nybyggeri og hjælper gerne med både store og små projekter 

Ring til Maler Høg på 29214174 og lad os gennemgå jeres projekt sammen. 

Flyttelejligheder

Gennem mange års erfaring med flyttelejligheder har vi specialiseret os, i netop denne type opgaver, som ofte har en stram tidsplan for tømmere, Flyttelejlighedergulvslibere og malere der alle skal til i den korte tid lejligheden står tom.

Vi har gennem årene udviklet værktøjer og arbejdsgange der effektivisere processen og gør at vi er i stand til at levere høj kvalitet og samtidig holde tidsplanen.

Ring til Maler Høg på 29214174

Tapetsering

Tapet, væv og filt findes i mange forskellige mønstre, farver, nuancer og strukturer.
Hos Maler Høg hjælper vi dig med at finde lige præcis det unikke eller anderledes udtryk du søger til at skabe en helt bestemt stemning.

Ring på 29214174 for råd og vejledning helt gratis.

Højtryksrensning & Graffitiafrensning

Vi udføre højtryksrens og algebehandling i forbindelse med maling af træværk, murværk, pudsede facader osv.
Det er vigtigt at overfladen er 100% i orden inden malerarbejdet påbegyndes da det forlænger holdbarheden væsentligt.
Vi renser og maler også tage og flisebelægninger samt fjerner graffiti

Ring til Maler Høg på 29214174